OnePlus 11 – här är nya flaggskeppstelefonen

OnePlus 11 Buds Pro 2

OnePlus har äntligen presenterat nya OnePlus 11. Mobiltelefonen visades under CES 2023 och släpps med flera förbättringar som gör den högintressant för de som ska byta telefon under våren.

Det som utmärker OnePlus 11 just idag är den stora 6,7-tums AMOLED-skärmen som klarar 120 Hz, processorn Snapdragon 8 Gen 2 som är en flaggskeppskrets och batteriet på 5 000 mAh.


Som om inte det vore nog så introducerar OnePlus 11 en rad förbättringar kring kameran med teknik från kameratillverkaren Hasselblad och du kan ladda batteriet med upp till snabba 100 watt.

Lästips: OnePlus lanserar ett mekaniskt tangentbord under 2023

Något pris vet vi inte i skrivande stund. OnePlus 11 släpps initialt på den kinesiska marknaden och har premiär i Europa först i februari.

Den 7 februari har OnePlus utlovat ett extra evenemang för OnePlus 11 och riktar sig då specifikt till användarna i Europa och Nordamerika. Mer information följer om den kommande mobiltelefonen.

OnePlus Buds Pro 2

En annan nyhet som presenterades samtidigt med OnePlus 11 är hörlurarna OnePlus Buds Pro 2.

Hörlurarna har förbättrad brusreducering (ANC) och ett nytt stöd för rumsligt ljud som OnePlus påstår sätter en ny standard för Android-användarna. Dessutom ståtar lurarna med lägre latens för gamers och filmtittare samt har ett Ambient Mode som förstärker ljudet från omgivningen.

OnePlus Buds Pro 2 är vattentåliga så att de kan användas exempelvis när du tränar. Du laddar dem i det tillhörande laddningsetuit. Hörlurarna släpps samtidigt med OnePlus 11 på den europeiska marknaden den 9 februari.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.