OnePlus 11 5G och Buds Pro 2 lanseras 7 februari 2023

OnePlus 11 5G

OnePlus har äntligen avslöjat sina kommande lanseringar för 2023. Den 7 februari får vi se mobiltelefonen OnePlus 11 5G och in-ear-lurarna Buds Pro 2.

Lanseringen avslöjades i ett pressmeddelande samtidigt som OnePlus släppte en trevlig julvideo med nyårstema.

Det finns inga uppgifter om vad OnePlus 11 5G använder för hårdvara. Det har tidigare pratats om flaggskeppskretsen Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, men utöver det så vet vi inte mycket om specifikationerna.

Vi är glada över att avslöja dessa spännande nya produkter som ger en jämn, snabb och smidig upplevelse på marknaden. OnePlus 11 5G, OnePlus Buds Pro 2 och andra produkter drivs av vår Community, och kommer att vara utrustade med den mest avancerade tekniken för att ge våra användare en förfinad upplevelse.

Pete Lau, grundaren till OnePlus

Vad vi däremot vet är att Alert Slider-funktionen kommer tillbaka. Det är en fysisk snabbomkopplare som gör att du enkelt byter mellan tyst läge, vibration och ringsignal. Vi vet också att svenska kameratillverkaren Hasselblad kommer tillbaka i ett samarbete om mobiltelefonens kameror.

Det är så klart inte bara OnePlus 11 5G som är spännande i februari-lanseringen. Även OnePlus Buds Pro 2 lär granskas med stort intresse av många. Inte minst då föregångaren Buds Pro har fått hygglig kritik av både användare och recensenter sedan lanseringen i september 2021.

I skrivande stund kan du skaffa Buds Pro för lite mer än tusenlappen. Introduktionspriset låg på 1 690 kronor och vi tror att Buds Pro 2 landar några hundralappar över det priset. Grundmodellen av OnePlus 10T med 128 GB lagring kostar idag 7 490 kronor. Nypriset vid lanseringen var 7 990 kronor vilket är vad OnePlus 11 5G väntas kosta.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.