Office Insider – nu även för Mac OS X

Microsoft Drawing Tool Ipad Pro

Vill du ha de allra senaste och bästa nyheterna till Office-paketet till Mac OS X? Då lär du bli glad över att Microsoft öppnat upp för sitt Insider-program även för Apples operativsystem.


Allt man behöver göra är att uppdatera Microsoft Auto Update-programvaran till den senaste och kryssa för att man vill ha Insider-versioner av Office-programmen.

När Microsoft sen släpper nya testversioner kommer uppdateringsmjukvaran att ge dig möjligheten att installera dessa. Ha dock i åtanke att Insider-versioner kan ha buggar och problem som försvårande för arbetet i Office-paketet så använd inte dessa i affärskritiska miljöer.

För konsumentversionerna är det enkelt att haka på de senaste versionerna men i företagsmiljö blir det lite knepigare. Där måste den som är IT-ansvarig ställa in ditt konto (eller alla konton) till att acceptera testversioner, annars kommer de inte att vara tillgängliga.

Fungerar inte med IOS

Office Insider är tillgänglig för Windows, Mac OS X, Android och Windows Mobile. Det är alltså inget för de med Iphone eller Ipad men Microsoft har släppt nyheter till IOS-apparna med nya funktioner.


Detta gäller speciellt för Ipad Pro där användarna nu får nya ritverktyg och fokus har även lagts på 3D Touch som fungerar med Iphone 6s/6s Plus och nyare modeller. Det går även att ladda ned nya typsnitt via molnet och de senaste öppnade dokumenten kan sökas efter via Spotlight.