Office.com får nytt utseende – för företagsanvändare

microsoft office logo 2019 new

Microsoft lanserar en ny, uppdaterad version av Office.com för enterprisekunder. Den nya sidan har förbättringar till gränssnittet som gör sajten enklare och mer praktisk att använda.

Bland förändringarna som noteras hittar vi att Office.com har fått en ny så kallad sidebar med alla appar i tjänsten. Även ikonerna har uppdaterats med nya versioner för ett mer enhetlight utseende.

Microsoft har även lagt till OneDrive-mappar till huvudsektionen på Office.com för snabbare åtkomst. Det finns även en del med SharePoint-resurser som finns i organisationen.

Mycket av det som har förändrats är specifikt för enterpriseanvändare, vilket alltså betyder att konsumentversionen inte påverkas i skrivande stund. Det finns inga uppgifter idag om vanliga Office.com får samma förändringar (så klart konsumentanpassade).

Mikael är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO.