Nytt från Tibber – stor lansering den 1 juni

Tibber logo
Foto: Tibber Press

Elbolaget Tibber håller en stor lansering den 1 juni. Under stort hemlighetsmakeri gick de ut med nyheten på Facebook där de skriver att ”spänningen går nästan att ta på hos Tibber”.

Uppdatering 2023-06-01: Tibber Homevolt – ett batteri för hemmet. Här är den stora hemligheten som elbolaget avslöjade den 1 juni 2023. Ladda batteriet när elen är billig och använd när elen är dyr.

Vad som kommer att släppas är inte fastställt, men klart är åtminstone att de är superhypade kring släppet.

Tibber är ett välkänt namn inom elkretsarna med sina moderna lösingar, smarta integrationer med olika tjänster och så klart huvudnumret som är de rörliga timpriserna.

Den stora fördelen med Tibber kommer först när du skaffar en elbil. Elbolaget har så kallade ”power-ups” för många olika elbilar från tillverkare som Tesla, Audi, VW, NIO, Polestar, Volvo, BMW och många fler.

Om du skaffar en laddbox via Tibber Store så kan du smartladda din bil direkt från appen i mobiltelefonen. Eller varför inte hålla koll på elförbrukningen med elmätaren Pulse som du ansluter till elcentralen?

Lanseringsevenemanget kommer bara månaden innan Tibber chockhöjer månadsavgiften för alla sina kunder. Den 1 juli 2023 ökar priset med 25 procent. Är lanseringen ett sätt att flytta fokus från den tråkiga nyheten?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.