Nya serier för barn och ungdomar på Apple TV Plus (september 2021)

wolfboy and everything factory apple tv plus 2021

Apple släpper fler barnvänliga serier på TV Plus. Bland annat är det snart premiär för Wolfboy and Everything Factory, Get Rolling With Otis och Puppy Place.

Även om Apple TV Plus inte fått lika mycket uppmärksamhet som konkurrenterna Netflix och Disney Plus (bara för att nämna två) så betyder det inte att Apple har tappat hoppet.

Läs mer: 9/11: Inside the President’s War Room – gratis på Apple TV Plus

Apple har aktivt uppdaterat innehållet på TV Plus med nytt innehåll, och inte minst med nya serier för barn och ungdomar.

Wolfboy and Everything Factory

En kommande barnserie som fångat mångas uppmärksamhet är Wolfboy and Everything Factory. Det är en animerad serie med tio avsnitt som släpps den 24 september. 

Wolfboy and Everything Factory handlar om en liten pojke som hittar ett mystiskt rike i jordens mitt. Där bor lika mystiska varelser som kallas Sprytes som skapar föremål som hamnar på jordens yta.

Serien är skapad av Toff Mazery och Edward Jesse. Bland rösterna hittar vi kända namn som Joseph Gordon-Levitt, skådespelare som bland annat medverkat i filmer som Inception, Looper och The Dark Knight Rises.

Läs mer: Se Home Before Dark helt gratis på Apple TV Plus

Get Rolling With Otis & Puppy Place

Två andra serier som kommer till Apple TV Plus är Get Rolling With Otis och Puppy Place.

Den förstnämnda är en serie om en traktor och i den senare får vi följa Charles och Lizzie, ett syskonpar som tar hand om hundvalpar.

Get Rolling With Otis baseras på en bokserie kallad Penguin Random House som är skriven av författaren Loren Long. Puppy Place är även den serien baserad på barnböcker.

Om du vill följa den vänliga traktorn så får du åtta avsnitt som är ungefär 22 minuter per avsnitt. Vill du kolla på syskon som tar hand om valpar så är det åtta avsnitt på hela 60 minuter var som gäller.

Nya serier för barn och ungdomar på Apple TV Plus

  • 24 september – Wolfboy and Everything Factory
  • 8 oktober – Get Rolling With Otis
  • 15 oktober – Puppy Place

Gratis Apple TV Plus om du har en Playstation 5

Tips: Har du en Playstation 5 ståendes hemma? Då kan du få sex månader med Apple TV Plus helt kostnadsfritt. Om du loggar in på ditt Apple-konto via TV-appen på din Playstation 5 så får du sex månader gratis till ett värde av 354 kronor! Läs mer om erbjudandet här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.