Ny uppdatering till OnePlus 8T – här är Oxygen OS 11.0.2.3 (oktober 2020)

OnePlus 8T

En ny uppdatering till mjukvaran för OnePlus 8T förbättrar strömeffektiviteten och fixar problem med bluetooth-anslutningar. Oxygen OS 11.0.2.3 finns redo att installeras idag.

Du kan uppdatera din OnePlus 8T med ny och förbättrad mjukvaran. Den nya versionen av Oxygen OS gör mobiltelefonen stabilare, får batteriet att hålla längre och gör att bluetooth-anslutningar fungerar bättre.

Alla nyheter till Oxygen OS 11.0.2.3

Systemförbättringar

  • Optimerad strömförbrukning och lägre värmeutveckling
  • Fixar ett problem med ikoner som inte visas på hemskärmen
  • Optimerad stabilitet och generella buggfixar

Bluetooth

  • Optimerad bluetooth-anslutning med lägre fördröjning
  • Förbättrad anslutningsstabilitet

Galleri

  • Fixade ett problem med skärmen när förhandsvisningar av bilder laddar

Nätverk

  • Optimeringar till den intelligenta 5G-funktionen som förbättrar batteritiden

OnePlus 8T använder Android 11 i grunden och mobiltelefonen lanserades den 14 oktober 2020.

Modellen väntas få två stora uppgraderingar till Android. Det är sannolikt att Android 12 kan lanseras runt oktober 2021 och Android 13.

Den första uppdateringen till OnePlus 8T släpptes den 19 oktober i form av Oxygen OS 11.1.2. Då introducerades de första förbättringarna med lägre strömförbrukning och nätverksoptimeringar.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.