Har OnePlus 8T stöd för snabbladdning?

oneplus 8t fast charger 65watt

Ja, OnePlus 8T har stöd för snabbladdning. Det bekräftade tillverkaren före lanseringen och då sades även att OnePlus 8T har ett unikt värmeavledningssystem som ska hålla mobiltelefonen sval trots sin supersnabba laddning.

Enligt OnePlus har nya modellen OnePlus 8T stöd för snabbladdning med upp till 65 watt. Det är en minst sagt extrem hastighet som gör att du får en hel dags användning efter bara 15 minuters laddning.


På 15 minuter återställs 58 procent av den totala batterikapaciteten på 4 500 mAh. Efter 30 minuter fylls batteriet från 0 till 100 procent.

Ju snabbare laddningen sker desto mer värme alstras, och OnePlus 8T har ett unikt värmeavledningssystem som ska hantera värmen. Det finns 12 sensorer som avläser temperaturen på olika områden i mobiltelefonen.

FAQ

Har OnePlus 8T stöd för trådlösa laddning?

Nej, OnePlus 8T har INTE stöd för trådlös laddning.

Hur snabbt laddas OnePlus 8T?

15 minuters laddning ger upp till 58 procent batterikapacitet. 39 minuter fyller batteriet från 0 till 100 procent.

Kan OnePlus 8T använda andra snabbladdare på marknaden?

Ja, OnePlus 8T är kompatibel med många andra snabbladdare som använder PD-standarden. Dock bara upp till 45 watt då snabba 65 watt kräver OnePlus egna snabbladdare.

Klarar OnePlus 8T en hel dags användning?

Ja, du får mer än en hel dags användning med det 4 500 mAh stora batteriet i OnePlus 8T.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.