Första uppdateringen till OnePlus 8T – bättre batteritid & optimerad kamera

OnePlus 8T

Din OnePlus 8T blev just bättre med en uppdatering som optimerar kameran och batteriet. Mjukvaran är OxygenOS 11.0.1.2 och den är redo att installeras på din mobiltelefon idag. Det här är första uppdateringen någonsin till OnePlus 8T som släpptes den 23 oktober 2020.

Totalt har uppdateringen med OxygenOS 11.0.1.2 hela åtta förbättringar som gör OnePlus 8T roligare att använda. Tre av dem är relaterade till kameran, en är för WiFi-anslutningar och en har med batteriförbrukningen att göra.

De tre optimeringarna för kameran i OnePlus 8T gör att nattläget för videoinspelning ger ett bättre videoresultat, tillförlitligheten kring vitbalans är nu högre och kamera-appen har ökad stabilitet.

När det kommer till batteriförbrukning och anslutning till WiFi-nätet så är OnePlus mycket abstrakta. Vi får ingen direkt förklaring kring optimeringarna, inte mer än att det är förbättringar. Vad vi känner till så ska stabiliteten med WiFi-anslutning till 2,4GHz-nät ha förbättrats efter uppdateringen.

Andra nyheter är att upplåsningen av skärmen med Ambient Display har förbättrats och Amazon-appen har lagts till för specifika marknader (dock inte Sverige tacksamt nog). Den sista nyheten är att AOD Style – Canvas nu är tillagd, samma som kom till OnePlus 8 med OxygenOS 11-betan förra månaden.

Ändringslistan för OxygenOS 11.0.1.2

System

  • New AOD Style – Canvas – is now available. You can find by going to Settings – Customization – Wallpapers – Canvas. 
  • Optimized unlock experience for Ambient Display 
  • Optimized power consumption for the phone 
  • New added Amazon shopping App, provide a better shopping experience (IN only) 

Camera

  • Optimized the Nightscape Mode for video, improving the imaging quality 
  • Optimized the accuracy of white balance under different settings 
  • Improved the app’s stability 

Network

  • Improve the stability of communication functions

FAQ

När släpps OxygenOS 11.0.1.2?

Uppdateringen är släppt och redo att installeras OTA i din OnePlus 8T.

Vad är nytt i OxygenOS 11.0.1.2?

Optimeringar för kameran, batteritiden, anslutning till WiFi-nät och upplåsning av skärmen.

När släpptes OnePlus 8T?

OnePlus 8T började säljas den 23 oktober 2020 med cirkapriset 6 499 kronor.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.