Ny firmware till Apple AirTag (november 2022)

Apple AirTag

Apple har släppt en ny version av firmware-mjukvaran som finns i spårningsbrickan AirTag.

Uppdateringen som släpptes är version 2.0.24 och den kom samtidigt med nya mjukvaran till AirPods-serien.

Lästips: Ny mystisk uppdatering till AirPods Pro 2 (5B58)

Apple har sedan en tid en ändringslogg som åtminstone delvis avslöjar vilka nyheter som släpps till både AirTag- och AirPods-serien. Tyvärr har detaljerna varit minst sagt sparsamma och utan att avslöja exakt vad som är nytt.

Vi vet åtminstone att förra uppdateringen till AirTag-serien bjöd på den uppskattade nyheten att ljudet från spårningsbricken är mycket tydligare när den behöver hittas.

För att installera en uppdatering till din AirTag så behöver du bara se till att den är i närheten av en iPhone eller iPad som använder samma Hitta-nätverk. Allt sker automatiskt i bakgrunden och du kan inte styra om eller när en uppdatering installeras.

Lästips: Eufy SmartTrack Link – spårningsbricka för Apple Hitta-nätverket

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.