Nu kan du testa nya Microsoft Outlook – One Outlook är i beta-test

Microsoft Outlook Logo

Microsoft har släppt den första publika testversionen av nya One Outlook. Släppet kommer kort efter att en tidig, intern version läckt ut på internet.

Den nya versionen är i stort varianten som användarna redan har åtkomst via webbläsaren idag. Dock med färre funktioner; delvis på grund av att One Outlook inte är färdigutvecklad än.

Lästips: Här är nya Outlook som släpps 2022 (One Outlook)

Bland funktionerna som finns så hittar vi mejlklienten och kalendern och att-göra-listor.

Andra, mer avancerade detaljer är att vi får en testversion av Loop-komponenter och en uppdaterad version av Fluid Framework-komponenter.

Funktionerna som saknas just nu, men som kommer vid ett senare tillfälle, är bland annat stöd för flera konton, offlinestöd för Outlook.com, Gmail och iCloud, samt fler konton.

Microsoft har inte avslöjat när den färdiga versionen kommer att släppas.

Kraven för att bli en testare är höga. Du måste vara en betalande företagskund eller skola med klassiska Outlook installerad i Windows. Dessutom måste mejlkontot för det kontot vara förinställt som standard i mejlklienten.

Om alla kraven är uppfyllda, du är anmäld till beta-kanalen för Outlook och blir utvald så får du installera One Outlook. Du ser då en ”Try the new Outlook”-knapp i övre högra hörnet i Outlook-appen.

Via Znet.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.