Apex Legends Mobile finns nu till Android & iOS (ladda ner här)

Apex Legends Mobile

Äntligen kan du ladda ner och spela Apex Legends Mobile direkt från Google Play Store. Spelet hade 15 miljoner förhandsregistreringar för Android och är idag även släppt för iOS-användare.

Apex Legends Mobile släpptes i samband med introduktionen av Season 1: Prime Time. Spelet är helt gratis att ladda ner och spela, men det går att köpa digitalt innehåll inifrån spelet mot en kostnad.

Så kallade In-App-Purchases (IAPs) ger dig tillgång till extra föremål i spelet. Ett tips är att aktivera extra betalningsskydd så att du måste använda exempelvis fingeravtrycksläsaren i mobiltelefonen för att auktorisera köpen (= ingen risk att någon obehörig köper saker åt dig).

Apex Legends Mobile släpptes med följande kartor och spellägen:

  • 3vs3 Arena på kartorna Thermal Station, Artiellery och Overflow
  • Battle Royale på karton World’s Edge
  • Team Deathmatch på kartorna Market, Artillery, Overflow, Thermal Station och Skull Town

Apex Legends Mobile finns att ladda ner här:

Snittbetygen i skrivande stund är 4,7 av 5,0 på Play Store med 221 000 omdömen. För App Store är betyget något lägre med 4,4 av 5,0 och bara nära 5 000 omdömen.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.