Nu kan du använda Google Fit på din iPhone & iPad

google-fit-logo-2019

Nu kan du använda Google Fit på din iPhone och iPad. Appen som länge har varit exklusiv för Android och Wear OS har äntligen letat sig över till Apple App Store.

Google Fit är en applikation som samlar in och presenterar lättförstålig information om dina dagliga aktiviteter och träningstillfällen. Allt är synkroniserat mellan dina enheter och fungerar i såväl mobiltelefon som smartklocka.

I princip alla funktioner från Google Fit på Android och Wear OS följer med till iOS. Bland annat funktionerna ”Move Minutes” och ”Heart Points”-systemet som är omtyckt av användarna. De hjälper dig att hålla aktiviteten igång och visar tydligt när du når hälsomål.

Om du redan använder Apple Health så är det inget problem. Google Fit fungerar med alla appar som redan är kopplade till Apples egna hälsoapp.

Google Fit är helt kostnadsfri att ladda ner och använda. Du hittar appen på Apple App Store.

google fit apple app store ios
Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.