Nu fungerar 1Password optimalt med macOS Big Sur

1password Logo

Kända lösenordshanteraren 1Password har optimerats för att fungera med Big Sur. Med en ny uppdatering till macOS-appen får den fullt stöd för nya operativsystemet, och den optimeras även för Apple Watch-användare.


Den största nyheten med version 7.7 av 1Password för macOS är stödet för Big Sur. När du installerat uppdateringen kan du vara säker på att 1Password fungerar korrekt med Apples senaste operativsystem.

Nästa stora förbättring är att du äntligen kan använda din Apple Watch för att logga in i 1Password-valvet med sidoknappen på din smartklocka. För att det ska fungera måste du ha macOS 10.15 ”Catalina” eller senare på datorn.

Använder du webbläsaren Safari kan 1Password nu fylla i inloggningsuppgifter helt automatiskt. Du behöver inte 1Password X och allt blir bara lite smidigare för dig.

1Password för macOS har med version 7.7 har också en mängd förbättringar till gränssnittet. Bland annat markeras dina inlagda inloggningsuppgifter med ett mjukt, blått sken när du hovrar över dem med muspekaren.


Även lösenordsgeneratorn har ändrats för att kännas mer modern och inställningarna för att skapa det optimala lösenordet har gjorts enklare att använda.

Och slutligen. Om du använder funktionen Privacy för att skapa virtuella betalkort med 1Password så kan du glädjas åt att den nu fungerar felfritt med webbläsaren Safari.

Lästips: Dropbox Passwords – ny lösenordshanterare med zero-knowledge-kryptering