Nu finns watchOS 7.6.2 att installera på din Apple Watch

apple watch se 2020 1

Apple har släppt en av de sista uppdateringarna till Watch-serien inför kommande watchOS 8. Den nya versionen är 7.6.2 och finns att installera idag.

Fokus i watchOS 7.6.2 är buggfixar, optimeringar och säkerhetsfixar. Det är en så kallad förberedande uppdatering inför watchOS 8 som släpps under hösten.

Läs mer: Hur många använder Apple Watch? (augusti 2021)

Apple har inte gått ut med exakt vad som är nytt i watchOS 7.6.2. Vi räknar md att de uppdaterar sina supportsidor med mer information inom kort.

Du uppdaterar din Apple Watch via Watch-appen som vanligt. Öppna Watch-appen, gå till Allmänt och därefter Programuppdatering.

Tänk på att din Watch måste ha minst 50 procents batterinivå och ligga på laddaren för att uppdateringen ska börja.

Om du väljer att inte installera manuellt så kommer din iPhone att initiera uppdateringen automatiskt när tillfälle ges.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.