No Man’s Sky v1.09 — 36 buggfixar och förbättringar släppta

nomanssky creature

Trots skarp kritik mot No Man’s Sky så fortsätter spelarna att flyga runt i det till synes ändlöst stora universumet. Och med den senaste uppdateringen till spelet kan de göra det betydligt mer stabilt.


Version 1.09 kom helt oväntat från spelutvecklaren Hello Games men innehållet är mer än välkommet. Det är inga nya funktioner att se fram emot, men väl mängder av buggfixar som löser en hel drös problem i spelet.

Den kanske mest välkomna förbättringen är att spelet nu är bättre på att reparera korrupta sparfiler. Det kan rädda åtskilliga timmars spelande från att gå förlorade för alltid. Hello Games hindrar också spelarna från att gå förbi Antimatter-ritningen som behövs för att ta sig vidare i spelet.

En annan förbättring för dig som spelar på en PC med lite långsammare processor är att No Man’s Sky nu är bättre optimerad för detta. Inget omvälvande nytt men kanske ger det lite bättre prestanda just när det behövs.


Lästips: No Man’s Sky till Playstation 4 — 90 procent av buggarna fixadeTotalt finns 36 nyheter och förbättringar att ta del av när uppdateringen är installerad. Vi gissar att den inte kommer att lyckas övertyga alla de spelare som tröttnat att komma tillbaka. Inte kommer den att fixa kritiken mot No Man’s Sky som riktats de senaste veckorna.

Men kanske kan den hjälpa lite på vägen. Inte minst då den kom helt oväntat och ändå har en hel drös förbättringar. Vad vi saknar nu är en uppdatering med nyheter som lovades innan spelet släpptes men som aldrig kom.