No Man’s Sky – The Abyss släpps nästa vecka

No Man's Sky

No Man’s Sky får en ny, större uppdatering. Den heter The Abyss och ska enligt uppgiftslämnare innehålla ubåtar, undervattensbaser och någon form av monster som är allt annat än vänlig mot spelarna.


No Man’s Sky började som ett enormt misslyckande enligt många som köpte spelet direkt vid lanseringen. Sedan dess har utvecklarna släppt en stor mängd uppdateringar, både små och stora.

Idag är No Man’s Sky som ett helt nytt spel – betydligt bättre och mycket mer optimerat än tidigare. Mycket tack vare NEXT-uppdateringen som blev ett radikalt skifte i spelets riktning enligt många.

Exakt vad vi får med The Abyss är i skrivande stund oklart. Informationen från utvecklaren Hello Games är begränsad och vi har bara läckta uppgifter att gå på idag.

Ubåtar och undervattensbaser i No Man’s Sky

Det pratas om ubåtar och undervattensbaser. Och ett monster av större proportioner som ogärna har människor i sin närhet. Det ska även finnas en exocraft som kallas ”Nautilon”.


Andra nyheter ska vara förbättringar till användarens jetpack när det används i vatten, växtligheten och antalet djur i vatten har också fått betydande förbättringar.

Om vi ska tro de uppgifter som finns vill säga. Det gäller att ta allt med en nypa salt tills det finns officiella uppgifter att tillgå, vilket sannolikt inte sker förrän uppdateringen är släppt. Och det behöver vi inte vänta speciellt länge på.

Vad hoppas du på till No Man’s Sky? Är nyheter under vattenytan något du väntat på, eller hoppas du på andra förbättringar? Skriv en kommentar och berätta!