No Man’s Sky släpps till Nintendo Switch den 7 oktober (trailer)

No Man's Sky

Populära sci-fi-spelet No Man’s Sky kommer till Nintendo Switch. Spelet släpps till spelkonsolen den 7 oktober, men kommer helt utan multiplayer. Du är alltså helt själv i spelet och kan inte ta hjälp av vänner som också spelar No Man’s Sky.

Vi har vetat att No Man’s Sky kommer till Nintendo Switch i flera månader. Redan i februari meddelade Nintendo att spelet var på gång, något som presenterades under det stora speleventet Nintendo Direct.


Alla expansioner som tidigare släppts ingår i spelet. Bland annat den senaste – Outlaws – som introducerar rymdpirater och mycket mer.

Spelet kan köras både i handhållet läge och i dockan för anslutningen till en större skärm. Efter lanseringen så fortsätter utvecklingen av spelet och Switch-versionen får alla nyheter som de andra plattformarna berikas med, undantagsvis för flerspelardelen.

No Man’s Sky går att köpa direkt via Nintendo eShop från din Switch-konsol och i webbläsaren på datorn. Det finns även en fysisk produkt som Hello Games släpper i samarbete med spelutgivaren Bandai Namco.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.