No Man’s Sky: Beyond släpps under sommaren 2019

no mans sky

No Man’s Sky: Beyond är en expansion som släpps under 2019. Den ger en radikalt förändrad upplevelse vid onlinespel och är en av tre stora uppdateringar för No Man’s Sky bara under sommaren.

  • Vad är No Man’s Sky: Beyond? En stor expansion till spelet No Man’s Sky
  • När släpps No Man’s Sky: Beyond? Datumet är ännu okänt, men klart är sommaren 2019
  • Vad kostar No Man’s Sky: Beyond? Expansionen är helt kostnadsfri, men du behöver köpa No Man’s Sky
  • Köp Diablo på GOG.com – helt fritt från piratskydd

Exakt vad No Man’s Sky: Beyond innehållet är idag okänt. Utvecklaren Hello Games har bara avslöjat några detaljer, varav en är en förbättrad upplevelse när du spelar online med andra.

Med No Man’s Sky: Beyond ska alla kunna träffa och spela med varandra i det enorma spelet. Den sociala interaktionen har förbättrats enligt utvecklaren; dock är det okänt hur man har förbättrat den biten.

Idag har No Man’s Sky en begränsning på 16 samtidiga spelare i samma universum. Den begränsningen väntas bli utsuddad och ersättas av något mindre hindrande. Dock har Hello Games sagt att de inte utvecklat ett MMO, vilket är värt att ha i åtanke.

Beyond will be our most ambitious chapter so far, and something we’ve been working ridiculously hard on. We’ll continue to support No Man’s Sky in this way for the foreseeable future.

No Man’s Sky: Beyond är en gratis uppdatering och expansion till det befintliga spelet. Det släpps till PC, Xbox One och Playstation 4. Om du redan har No Man’s Sky får du Beyond kostnadsfritt under sommaren 2019.

Och Hello Games har även ett annat spel på gång. Det heter The Last Campfire och precis som Beyond-expansionen så är detaljerna sparsamma just nu. Spelet förklarat som ett äventyr med pussel och samarbeten. Vad nu det betyder i praktiken, ja det återstår att se.

Vad tror du om No Man’s Sky: Beyond? Är det en expansion du väntar på, eller kanske spelar du inte No Man’s Sky alls? Skriv gärna dina tankar i kommentarsfältet här under.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.