När släpps Black Panther: Wakanda Forever på Disney Plus?

Black Panther Wakanda Forever

Snart kan du strömma Black Panther: Wakanda Forever på Disney Plus. Den hyllade storfilmen landar på filmtjänsten redan i februari – fri att kolla på av alla som har en aktiv prenumeration på Disney Plus. Vi är mer än taggade!

Det exakta datumet är den 1 februari 2023. Och har du inte sett föregångaren Black Panther så är det givetvis lämpligt att ge sig på den filmen först. Då får du en fantastisk filmupplevelse innan du för ännu en fantastisk filmupplevelse med Wakanda Forever.

Du hittar Black Panther: Wakanda Forever på Disney Plus här.

Filmen är 2 timmar och 43 minuter lång och har stöd för IMAX Enhanced. Enligt Disney omfattas filmen av genrerna science fiction, superhjältar, action och äventyr. Vi är beredda på att det stämmer riktigt väl.

Tyvärr gick stjärnan från Black Panther – Chadwick Boseman – ur tiden i augusti 2020. För att få ihop den andra filmen tvingades regissören Ryan Coogler att använda arkivmaterial för att få ihop alla trådar.

Andra stjärnor som är med i Wakanda Forever är Martin Freeman (Hobbit-serien), Julia Louis-Dreyfus (Black Widow) och Angela Bassett (Soul, röstskådespelare).

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.