När kommer Samsung Galaxy Note 10?

samsung galaxy note 10 7aug reveal

Samsung Galaxy Note 10 visas officiellt under ”Unpacked 2019” den 7 augusti 2019. Det bekräftar Samsung i en liten introduktionsvideo som släpptes tidigare i juli.


  • Väntas få den senaste tekniken från Samsung – saker som kommer till Galaxy S11 under 2020
  • Lanseringen live-strömmas på Samsungs webbsajter
  • Enda mobilserien från Samsung med tillhörande styluspenna
  • Lästips: Fem nya smartklockor med Wear OS på gång

Samsung Galaxy Note 10 är nästa stora lansering från den sydkoreanska tillverkaren. Modellen är den dyraste flaggskeppsmodellen från Samsung med alla de senaste funktionerna och teknikerna.

Galaxy Note 10 är mobiltelefonen som samlar allt det mest högteknologiska som Samsung har att erbjuda innanför samma mobilskal. Det är också den enda mobiltelefonen från företaget som har en tillhörande, aktiv styluspenna.

Det har skett många läckor på senare tid vilket – förutsatt att de stämmer – har avslöjat mycket som Samsung kan tänkas visa den 7 augusti.

Detaljerna om Galaxy Note 10 vi känner till idag

samsung galaxy note 10 leak
Nyligen läckta bilder på Samsung Galaxy Note 10
  • Qualcomm Snapdragon 855
  • 8 GB eller 12 GB RAM
  • 128 GB eller mer lagringsutrymme
  • Batteri på 4 500 mAh
  • 90 Hz eller 120 Hz bildfrekvens

Samsung Galaxy Note 10 kommer att vara ett fullspeccat monster till mobiltelefon. Men det krävs mycket mer än så för att möta konkurrenter som Huawei idag.


Vi vet att Galaxy Note 10 en snabb SoC-krets (processor och grafikkrets), samt mycket RAM-minne. Batteriet är stort och skärmen väntas bli utmärkt med hög bildfrekvens för gamers.

Men hur kommer modellens kameror att vara? Samsung visar upp en enda kamera som ”teaser” i sin introvideo inför presentationen i augusti. Är det en ensam kamera på baksidan eller är det frontkameran?

Huawei har stora fördelar med Mate- och P-serierna som verkligen utmärker sig på kamerabiten. Och Samsung måste visa framfötterna på alla plan – både för stillbilder och video – om företaget ska rucka på Huawei.

En annan säljpunkt för Galaxy Note-serien är den tillhörande styluspennan S Pen. Den är något av ett specialistverktyg som inte tilltalar alla, men som ger mobilserien en unik karaktär på marknaden.

Var kan jag se lanseringen av Galaxy Note 10?

Lanseringen av Galaxy Note 10 går att följa via Samsungs officiella webbsajter. Så länge du har en hyggligt modern webbläsare och en internetanslutning så kan du bokmärka den här webbsidan och återgå dit den 7 augusti 2019.