Mobilt bredband från Comviq med obegränsad surf (2022)

Trådlöst bredband 4G 5G
Foto: SAURABH MISHRA, Unsplash

Comviq lanserar abonnemanget ”Mobilt Bredband Obegränsad” som gör att du kan surfa hur mycket som helst för 399 kronor per månad. Det gäller både för dig med kontantkort och som betalar med faktura.

I ett pressmeddelande säger Oscar Karlsson, affärsansvarig för Comviq på Tele2, att abonnemanget ger nya och gamla kunder maximal tillgång till obegränsad surf – perfekt inför sommaren och semestrarna.

Lästips: ZTE MC801A: 6 saker du måste veta om 4G/5G-routern

Abonnemanget går att skaffa utan bindningstid för 399 kronor per månad och ingen extra avgift. Om du däremot binder dig under 24 månader så får du routern Huawei SoyeaLink B535 på köpet till ett värde av 1 290 kronor.

huawei b535 232 4g router
Huawei SoyeaLink B535 ingår kostnadsfritt om du binder dig i två år.

Huawei SoyeaLink B535 klarar upp till 300 Mbps vid nedladdning och stöder upp till WiFi 5. Routern klarar både 2,4 GHz och 5 GHz, samt har tre nätverksportar för fler prylar. Inga större konstigheter egentligen.

Nämnvärt om abonnemanget är att det bara är 4G som gäller. Om du vill ha 5G-stöd så får du snällt leta dig vidare efter andra lösningar. Abonnemanget skaffar du på comviq.se och hos alla återförsäljare av Comviqs produkter och lösningar.

Observera att Comviq är rejält luriga när du ska beställa abonnemanget. Routern och bindningstiden är tillagda som standard, så du måste aktivt trycka bort routern ur kassan och sen bekräfta borttagningen innan du får det bindningsfritt. Dåligt Comviq, mycket dåligt.

Du kan läsa mer och beställa abonnemanget här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.