Minecraft: Story Mode – Season Two är äntligen släppt

minecraft-storymode-s2

Minecraft: Story Mode – Season Two har släppts och du kan spela första episoden idag. Spelet presenterades av Telltale tidigt under juni månad och redan nu kan du ladda ner och köra ”Episode One” som är spelets introduktion till nästa stora (och episka) berättelse.


Har du redan spelat igenom hela första säsongen kan dina val där föras över till Season Two, förutsatt att det är på samma plattform du spelar. Telltale säger att man inte nödvändigtvis behöver ha spelat igenom första säsongen för att dra full nytta av andra.

I den nya berättelsen har protagonisten Jesse från förra säsongen varit ute på en skattjakt och råkat fastna med sin ena hand i en järnhandske belagd med en förbannelse.

Jesse åker på ett stort äventyr och stöter på såväl gamla vänner som fiender, skattjägare och en väldigt olydig lama. Precis som tidigare finns många val att göra och det är så klart på tid, så sitt inte för länge och fundera.


Minecraft: Story Mode – Season Two släpps som flera avsnitt och du kan köpa dem separat eller lite billigare som ett Season Pass. Idag kan du skaffa första avsnittet i serien till PC, Xbox One, Playstation 4 och mobila plattformar som Android och iOS.

Varje avsnitt kostar 4.99 USD medan ett säsongspass går på 24.99 USD, vilket omräknat blir cirka 50 kronor respektive 260 kronor inklusive moms. Telltales andra spel är vanligtvis på fem avsnitt, men första säsongen av Minecraft: Story Mode var på åtta och därmed tror vi även att andra säsongen är lika stort.

Om du vill skaffa Minecraft: Story Mode – Season Two kan du göra det via länkarna här under:

Steam: Season Pass – 220 kronor
GOG (DRM free): Season Pass – 220 kronor
Xbox One: Episode one – 54 kronor, Season Pass – 289 kronor
PlayStation 4: Episode one – 54 kronor, Season Pass – 264 kronor
iOS: Episode one – 50 kronor
Android: Episode one – Förhandsregistrera

Priser justeras regelbundet så de kan skilja sig lite från de ovan nämnda beroende på när du läser detta. Har du skaffat och spelat första avsnittet av andra säsongen, eller kanske spelat igenom hela första säsongen?

Skriv gärna och berätta vad du tycker!