Datumet när andra säsongen av Stranger Things släpps — nu vet vi

Stranger Things S2

Går du och väntar på andra säsongen av otroligt populära Stranger Things? Då kanske du vill veta datumet när de nya avsnitten börjar sändas — för Netflix har äntligen bekräftar när de är redo.

Tidigare har Netflix visat en trailer som avslöjade att säsong två eventuellt kunde släppas under halloween, men idag vet vi att Stranger Things faktiskt kan släppas något tidigare än så.

På Twitter har det officiella kontot för serien skrivit i klartext att andra säsongen av Stranger Things släpps den 27 oktober. Med en nostalgisk nick åt 80-talets sci-fi och skräckklassiker tog första säsongen världen med storm, frågan är om de kan upprepa succén med andra.

Det är fortfarande något oklart kring vad andra säsongen faktiskt handlar om. Den övergripande handlingen är släppt men några djupare detaljer verkar det inte vara någon som vill prata om. Netflix beskrivning på andra säsongen lyder så här:

Det är 1984 och invånarna i Hawkins, Indiana håller fortfarande på att hämta sig från skräckfiguren Demogorgon och hemligheterna som avslöjades i Hawkins laboratorium. Will Byers har räddats från Upside Down men en större, men elak kraft hotar de som överlevde.

Om du är nyfiken på vad de olika avsnitten heter kan du läsa dem här under. Det ser ut att bli nio avsnitt vilket är ett mer än första säsongens åtta. Namnen är tämligen vaga så några spoilers om berättelsen tycker vi inte att de ger.

S2A1: Madmax | S2A2: The Boy Who Came Back to Life | S2A3: The Pumpkin Patch | S2A4: The Palace | S2A5: The Storm | S2A6: The Pollywog | S2A7: The Secret Cabin | S2A8: The Brain | S2A9: The Lost Brother

Läs mer om Stranger Things på IMDB.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.