Lady Gaga kan uppträda i Fortnite

Fortnite

Referenser till superstjärnan Lady Gaga har hittats i koden till Fortnite – och nu tror många att sångerskan kommer att hålla ett stort framträdande i det populära onlinespelet.

Det skulle inte vara första gången som en konsert hålls i Fortnite. Tidigare har tunga namn som Travis Scott, Ariana Grande och Marshmello haft välbesökta framträdanden i Fortnite.

Lästips: Fortnite kommer till VR-serien Oculus Quest

Lady Gaga däremot är på en helt annan nivå och kan vara det största som hänt Fortnite på länge.

Frågan är bara – kommer Lady Gaga att uppträda och när kan konserten hållas? De frågorna har vi inte svar på just idag, men vi vet åtminstone indikationerna som pekar på att superstjärnan faktiskt kan dyka upp i framtiden.

Det är kända Fortnite-läckaren FNLeaksAndInfo som lagt ut information på Twitter.

Där skriver kontot att man hittat indikationer på en ny emot som heter ”Jug Band”. När fyra spelare utför emoten så visas en återgivning av 2008 års Poker Face. En av låtarna som gjorde Lady Gaga till den stjärna hon är idag.

En tydligare referens till sångerskan är ett pressmeddelande om Fortnite som annonserade Rainbow Royale; ett event som är dedikerat till LGBT-scenen och med en rad musik som nämndes. Bland annat Kim Petras och Janelle Montáe. Och Lady Gaga.

Musikerna kommer att höras över spelets inbyggda radio, men mycket pekar nu på att vi även får en konsert.

Via Kotaku

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.