Ladda ner mejlklienten Spark för Windows & macOS (ny version)

spark mail app logo 2020

Spark är en mycket omtyckt och populär mejlklient som hittills varit exklusiv för macOS på datorer. Nu kommer den även till Windows.

Och inte bara det, Spark släpps dessutom i en helt ny och förbättrad version med många nyheter.

Visste du? Mejlappen till iOS 16 går att krascha med ett enkelt mejl

Smartare & bättre sortering av mejl

Bland annat är nya Spark optimerad för enklare sortering av mejl. Det har blivit tydligare vad som är viktigt och mindre viktigt i inkorgen.

Även den automatisk sorteringen av nyhetsbrev har förbättrats rejält menar utvecklaren.

För företagsanvändare finns speciella funktioner som gör det enklare att samarbeta kring mejl med kollegor.

Bland annat går det att dela meddelanden mellan användare, skriva svar och skapa nya meddelanden mellan varandra. Det finns även en funktion för att kommentera på meddelanden.

Företagsinriktade funktioner för samarbete

Den som vill ha de unika och mer företagsinriktade funktionerna får betala 6,99 USD per användare och månad. Eller cirka 75 kronor exklusive moms.

Normalanvändaren som bara vill använda Spark helt privat och utan de avancerade funktionerna behöver inte betala något överhuvudtaget.

Och slutligen finns ett mellanting för privatanvändare som vill ha det där lilla extra och är beredd att betala för det. Här är prislappen 4.99 USD, eller cirka 54 kronor exklusive moms.

Spark har en utmärkt guide kring allt som ingår i de olika planerna. Det är värt att kolla vad som saknas respektive ingår där.

Spark finns till Windows, macOS, Android & iOS

Spark finns att skaffa till följande plattformar:

Nämnvärt är att Spark samlar data om sina användare. Det i sig själv är inga konstigheter och utvecklare Readdle som skapat mejlklienten har en tydlig integritetspolicy här som du bör kolla. Ingen fara, den är lättläst och praktisk (och inte superlång).

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.