Köp Mi Smart Home Hub i Sverige – kostar 399 kronor

xiaomi mi smart home hub 1

Xiaomi Mi Smart Home Hub är en smarthubb som kopplar ihop alla dina smarta prylar i hemmet. Den ansluts via WiFi till hemnätverket och fungerar med Apple HomeKit.


Med Mi Smart Home Hub kan du ha upp till 100 samtidigt anslutna smartprylar i hemmet. Allt är sammankopplade på ett sätt så att du enkelt styr dem med rösten eller mobiltelefonen.

Mi Smart Home Hub stöder en hel rad olika protokoll. Bland annat Zigbee 3.0, BLE, BLE Mesh och vanligt WiFi. Och att installera allt är busenkelt. Det tar bara tre korta steg att komma igång – packa upp din smarthubb, placera den i närheten av en strömkälla och anslut till WiFi. Och sen är du igång!

Även om du så klart kan ansluta många andra prylar från andra tillverkare så är Mi Smart Home Hub givetvis anpassad för Xiaomis egna utbud.

Du hittar temperatur- och fuktsensorer, smarthögtalare, dörr- och fönstersensorer samt fuktvarnare. Bara för att nämna några saker. Xiaomi säljer också robotdammsugare, luftrenare, smart belysning och en hel rad andra prylar att ansluta.


Mi Smart Home Hub har det kryptiska modellnamnet ZNDMWG02LM. Måtten är 90 x 25 millimeter och hela härligheten drivs av en strömkälla på 5V/1A eller 2A. Du får inte stöd för WiFi 5 eller 6, inte ens 5 GHz. Men däremot Bluetooth 5.0 och inbyggt stöd för Zigbee 3.0.

Här kan du läsa mer och köpa Mi Smart Home Hub på Xiaomis svenska Mistore-butik.

Specifikationer för Mi Smart Home Hub

Egenskap
Mod­ellZNDMWG02LM
Mått90 x 25 mm
Nominell ingång5V-1A eller 5V-2A
Drift­stem­per­atur‑5 °C — 50 °C
Luft­fuk­tighet0–95% RH, icke-kon­denserande
Max sänd­ningsef­fekt för WiFi (EIRP)18 dBm
Max över­föringskraft för Zig­bee (EIRP)12 dBm
Max över­föringskraft för Blue­tooth (EIRP)9.9 dBm
Trådlös anslut­ningWi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Zig­bee 3.0, Blue­tooth 5.0
Tillbehör som ingårMicro-USB kabel