Klarna lanserar ny app med integrerad betallösning & webbläsare

klarna app shopping mockups 2021 1

Klarna har presenterat en ny mobilapp med integrerad betallösning och egen webbläsare. Den nya appen inkluderar allt som originalappen har för Android och iOS, men gör det nu möjligt att betala dina köp oavsett var du handlar.

Det hela är möjligt då Klarna skapar ett engångskort för betalningar varje gång du shoppar på en sida som inte använder Klarnas egen betallösning. Totalsumman för alla engångskort läggs på ditt konto för enkel betalning.

Läs mer: Varningen: Klarnas app visade fel kunders uppgifter

Enklare att köpa med Klarna – oavsett butik

Det blir alltså enklare än någonsin att samla köp på en enda faktura, men ökar också risken att du köper mer än du kanske tänkt dig. Med ökad smidighet och färre smärtpunkter som stoppar dina köp så är det lättare än någonsin att hamna i skuldfällor.

Men för dig som har stenkoll på din ekonomi och använder Klarna regelbundet så kan nya appen vara en riktig pärla i mobiltelefonen. Inte minst då du kan sätta köpgränser som hindrar dig från att handla mer än du tänkt dig.

klarna app shopping mockups 2021

Förutom att shoppa enklare så kan du även följa dina leveranser på alla köp, se vilken miljöpåverkan de har längs vägen och bevaka prisförändringar (vi lär se mer av det efter nyheten att Klarna köper prisjämförelsetjänsten Pricerunner).

Läs mer: Klarna har nu stöd för Apple Pay

Klarna-appen samlar alla dina digitala kvitton

Den kanske bästa nyheten är att alla dina kvitton samlas på ett och samma ställe. Du slipper kolla mejlen efter digitala kvitton eller fotografera papperskvitton som följer med i köpet – allt finns sparat direkt i Klarnas nya app.

Om du redan har Klarna-appen i mobilen så kan du uppdatera den via din vanliga appbutik. Saknar du appen idag kan du ladda ner den gratis här:

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.