iPhone 14 Pro & 14 Pro Max hänger sig vid iCloud-återställnig / dataöverföring

Apple iPhone 14
Foto: Apple

Om du har skaffat en iPhone 14 Pro eller iPhone 14 Pro Max och vill återställa mobiltelefonen via iCloud så ska du tänka på. Det kan hänga din telefon så att den slutar fungera.

Specifikt är det två saker som kan krascha din iPhone 14 Pro / 14 Pro Max:

  • Du återställer data via ett iCloud-konto vid första installationen
  • Du överför data från en annan iPhone vid första installationen

Apple har bekräftat att det är ett problem som drabbar användarna just nu. Företaget säger också att de undersöker saken och att en uppdatering kommer att släppas när de hittar en lösning.

Som en temporär lösning rekommenderar Apple att du starta om din mobiltelefon om den hänger sig. Du kan tvinga en omstart även om skärmen inte reagerar på beröring.

Det här är inte det första problemet som drabbat iPhone 14-användarna. Tidigare meddelade Apple att de undersöker problem med aktivering telefonerna vilket påverkar användandet av iMessage och FaceTime.

Via Macrumors

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.