iPhone 12 presenteras den 13 oktober – ”Hi, Speed”

Apple Logo

Apple bjuder in till ett stort online-evenemang den 13 oktober. Då väntas företaget presentera nya generationens iPhone-modeller – och vad vi vet idag kommer det sannolikt bli hela fyra telefoner som visas.

Kl 19.00 börjar evenemanget. Förutom nya mobiltelefoner i iPhone 12-serien väntas vi även få se nya tillbehör. Bland annat ryktade AirTags, AirPods Studio och HomePod Mini. Det kan alltså bli en riktigt spännande höst med många nya (och dyra) prylar.

För dig som inte vet vilka tillbehören vi nämner ovan är så kan vi kort förklara dem så här.
  
AirTags är en bluetooth-tracker som spårar dina prylar likt hur Tile-serien fungerar. AirPods Studio är over-ear-hörlurar och HomePod Mini är en smarthögtalare som kompletterar befintliga HomePod-modellen.

iphone 12 event inbjudan apple 2020

Det är idag oklart exakt vilka prylar Apple kommer att presentera och när de kommer att släppas till butik.

Med den rådande corona-pandemin som ett betungande täcke över världen är det väntat att Apple kommer att släppa sina nya prylar lite senare än normalt. Sannolikt en bit in i november månad enligt de senaste ryktena.

Mikael är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO.