Hur många användare har Reddit just nu? (2024)

Reddit
Foto: Brett Jordan, Unsplash

Enligt de senaste och mest aktuella siffrorna som Reddit rapporterade till amerikanska ”US Securities and Exchange Commission” så har sajten 267,5 miljoner aktiva användare varje vecka och 73 miljoner dagliga användare.

En annan, stor siffra som avslöjades är att Reddit har fler än en miljarder inlägg. Inlägg vars innehåll och kommentarer har bekräftats användas av Google för att träna kommande AI-modeller.

Reddit har även gått ut med finansiell information. Under 2023 hade bolaget intäkter på 804 miljoner dollar varav 98 procent kom från annonsering på reddit.com. Det räckte dock inte till att generera någon vinst då Reddit såg minusresultat på 90,8 miljoner dollar under samma år.

Siffrorna avslöjades här som en del av processen för att börsnoteras på New York Stock Exchange.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.