Hello Neighbor 2 släpps under 2022 – förhandsboka i april för att spela betan

hello neighbor 2 illu 2021

Hello Neighbor 2 kommer att släppas, men uppföljaren till det populära spelet med samma namn försenas en bit in i 2022. Tills lanseringen är redo så har vi åtminstone en betaversion att prova.

Bland nyheterna till Hello Neighbor 2 finns en öppen och fri spelvärld att utforska. Eller åtminstone en betydligt mer öppen sådan jämfört med det första spelet från 2017.


Läs mer: Cuphead: Första expansionen släpps i juni 2022 – The Delicious Last Course

Huvudrollen i spelet heter Quentin. Han är en journalist som undersöker flera fall av försvunna personer i området Raven Brooks där spelet utspelar sig.

Hello Neighbor 2 introducerar flera nya karaktärer att interagera med och vi får även göra ett kärt (nåja) återbesök hos Mr. Peterson från första Hello Neighbor. Bland de nya karaktärerna finns en AI-hund och Raven Brooks borgmästare för att nämna två av dem.

Det kommer även finnas en rad nya föremål som Quentin kan använda till sin fördel. Exempelvis mat som hjälper honom att ta sig förbi hundar och vapen som, ja, ni förstår själva vad de kan användas till.

Förhandsbokningar av Hello Neighbor 2 kommer att börja under våren 2022. Den som bokar ett exemplar får åtkomst till betan som gör att man får prova en ofärdig förhandsversion lite snabbare än alla andra.

Läs mer: Star Wars Eclipse: Nytt Star Wars-spel från skaparna av Heavy Rain

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.