Håll koll på dina utgift med appen Spend till iOS

microsoft-spend-ios

Microsoft har släppt förhandstitt av appen Spend till iOS som hjälper dig att hålla koll på dina utgifter. Den kan användas av både privatpersoner och företag, alla utgifter hålls helt separerade åt dig.


Med Spend kan du få rapporter för både veckor och månader direkt på skärmen. Om du vill kan allt så klart exporteras i ett Excel-ark eller till en PDF-fil. Du kan även matcha dina kvitton till utlägg i Spend, kategorisera dem och tagga dem för att enklare hittas senare.

Microsoft Spend kan laddas ner från Apple App Store idag. Appen fungera med iOS 10 och senare, samt fungerar på iPhone, iPad och iPod Touch. Men innan du installerar appen så måste du veta en viktig detalj.

Spend är utvecklad som ett så kallat Microsoft Garage-projekt. Det betyder att appen inte har officiellt stöd än, men att den kan få det i framtiden. Man kan se det som en experimentell grej som Microsoft testar för att se om det håller.

Tink är ett bättre alternativ i Sverige

Här bör vi också tillägga att det dessutom finns bättre alternativ för oss i Sverige. Exempelvis Tink som fungerar med både Android och iOS. Appen hjälper dig hålla koll på utgifter och intäkter genom att du ansluter den direkt till dina banktjänster.


Det är dock positivt att Microsoft breddar sitt intresse och fortsätter utveckla nya saker via Microsoft Garage-projektet. Mycket roligt och spännande har kommit därifrån – Spend kan mycket väl bli nästa stora grej.

Vilken app för utgifter använder du och vad tycker du gör den så bra? Tipsa oss och våra läsare!