OnePlus 6T visas en dag tidigare – presenteras den 29 oktober

oneplus-6t

OnePlus 6T var först tänkt att presenteras den 30 oktober – men då Apple släppt inbjudningar till ett stort evenemang samma dag så tidigarelägger OnePlus sin visning. Så redan den 29 oktober får vi se OnePlus 6T med allt vad det innebär.


Det är många som går och väntar på att OnePlus 6T ska släppas. En mobiltelefon som i princip har läckt ut i sin helhet redan före presentationen, men som från officiellt håll fortfarande är gömd i skuggorna.

Den 29 oktober får vi den första, riktiga informationen om mobiltelefonen – och vi hoppas på stordåd från OnePlus. Specifikationer i den absoluta flaggskeppsklassen, fingeravtrycksläsare inbäddad i skärmen och en liten flärp högst upp på skärmen är att vänta.

Som ovan nämnt var OnePlus 6T egentligen tänkt att visas en dag senare, den 30 oktober. Men då Apple håller sitt eget evenemang för att visa nya iPad Pro och Mac-datorer den dagen så ”tvingas” OnePlus att flytta sin presentation.

Vi har bara börjat vår resa och har inte råd med att låta en av våra viktigaste produkter i historien påverkas av en annan produktlansering. Efter mycket funderingar har vi tagit beslutet att flytta lanseringen i New York till den 29 oktober.

OnePlus

Det kanske inte låter speciellt dramatiskt att bara flytta det hela en enda dag. Men för de som reser långt och planerat allt efter den 30 oktober kan det bli högst problematiskt.


OnePlus har meddelat samtliga köpare av biljetter till New York-evenemanget och erbjuder sig full återbetalning av biljetten om det behövs. Dessutom står OnePlus för eventuella extra kostnader som läggs på besökarna; som kostnader för att boka om hotell och flygbiljetter.

Lanseringen av OnePlus 6T kommer inte påverka släppet till butik. Du kommer fortfarande att kunna köpa OnePlus 6T den 6 november 2018 precis som tidigare annonserat.