Guardians of the Galaxy Vol. 3 ser ut att bli något helt extra (ett värdigt avslut)

Guardians of the Galaxy Vol 3

Guardians of the Galaxy Vol. 3 är snart här och det är den avslutande delen som knyter ihop de tre filmerna till ett förhoppningsvis värdigt avslut. Räkna med stora mängder action, humor, 80-talsmusik och om vi ska tro trailern även ett triangeldrama.

Redan i maj har filmen premiär på svenska biografer och vi kan knappt bärga oss. Trailern här under lägger upp en riktigt spännande berättelse som ger oss glimtar av när Rocket skapades och ett ordentligt gnabbande mellan Star-Lord, Gamora II och Nebula.

Vi vet inte den exakta berättelsen i Guardians of the Galaxy Vol. 3, men hur den än börjar så kan vi garanterat inte vänta oss ett lika muntert slut som de två tidigare filmerna.

Karaktärerna i Guardians of the Galaxy-filmerna har även synts flera gångar i andra Marvel-filmer. Bland annat Avengers: Infinity War och Avengers: Endgame. De har även dykt upp i fjolårets Thor: Love and Thunder.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.