Michael Keaton är tillbaka som Batman – i filmen ”The Flash”

The Flash

Filmen ”The Flash” ser ut att bli något helt extra. Barry Allen är tillbaka som superhjälten med samma namn som filmen och precis som tidigare så har han den enastående kraften att kunna spola tillbaka tiden.

När ”Blixten” försöker att spola tillbaka tiden för att återuppleva sin uppväxt så går något fel. Flera olika verkligheter knyts ihop så att det plötsligt finns två The Flash, två Batman, en Supergirl och – oturligt nog för alla nämnda – även en General Zod.

Det kanske mest intressanta är att både Ben Affleck och Michael Keaton är tillbaka som Batman. Ni som har åldern till det kanske minns att Keaton är en av de första som spelat får favoritfladdermushjälte (men han är faktiskt inte den första).

Regissören som har fått äran att skapa The Flash är ingen mindre än Andy Muschietti. Det är samma regissör som ligger bakom populära filmer som nytolkningen av It-filmerna och tv-serien Locke & Key. I övrigt så är Mischietti ett relativt okänt namn med få titlar bakom sig.

Den 16 juni 2023 har The Flash premiär.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.