Ghost of Tsushima storsäljer – snart 10 miljoner sålda exemplar

ghost of tsushima directors cut playstation 2021

Om du bara kan köpa ett enda spel till din Playstation-konsol så bör Ghost of Tsushima absolut vara en kandidat på listan. Det här är ett fantastiskt vackert spel både på PS4 och PS5 – och du får en utmärkt berättelse att följa genom hela spelet.

Och vi är knappast ensamma om att tycka ovanstående. Ghost of Tsushima storsäljer med nära 10 miljoner skeppade exemplar. Det säger spelstudion bakom spelet, Sucker Punch Productions, som nyligen lyfte fram spelet på sin tvåårsdag.

Har Ghost of Tsushima stöd för Playstation 5 (PS5)?

I sitt meddelande avslöjar Sucker Punch statistik om hur många fotografier som spelarna har skapat, hur många rävar som klappats och hur många uppdrag i Legends Mode som spelats.

Här är all statistik:

  • Skapade fotografier: 78 miljoner
  • Rävar klappade: 75,18 miljoner
  • Uppdrag i Legends Mode: 91,4 miljoner
  • Standoffs mot fiender: 998,5 miljoner
  • Dueller: 540,8 miljoner
  • Besökta onsen: 94,76 miljoner
  • År på hästrygg: 6 437,4 år

Sucker Punch Productions har funnits i 25 år och firade nyligen sin episka milstolpe med en tillbakablick på sitt tidigare arbete. I ett meddelande säger spelstudion att hur mycket de än vill se tillbaka på sina karaktärer och berättelser som varit så blicker de framåt och fokuserar på nuvarande projekt.

As we approach 25 years since Sucker Punch first opened, we’re proud to look back on the legacy of characters and stories we’ve created, from Rocket: Robot on Wheels to Sly Cooper and infamous, and most recently Ghost of Tsushima.

Hur mycket Sucker Punch än vill blicka framåt så går det inte att undvika sitt arv i gamla spel. Och Ghost of Tsushima är en fantastisk tillbakablick för vilken spelare som helst.

Det finns en hel rad olika versioner av spelet att köpa, oavsett om du har en Playstation 5 eller Playstation 4. Här är de bästa priserna på spelet just nu:

PS5:

PS4:

Via Eurogamer

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.