Garmin Bounce är en ny smartklocka för barn

Garmin Bounce

Garmin har lanserat nya smartklockan Bounce för barn. Det är en sparsamt designad modell med större fokus på enkelhet än funktionalitet. Priset är cirka 2 000 kronor.

Garmin Bounce har en ungefärlig batteritid på två dagar och har stöd för de vanligaste funktionerna som man kan förvänta sig i en smartklocka. Bland annat går det att se och skicka meddelanden, både via text och röst.


Lästips: Garmin Vivosmart 5 utmanar som ett budgetvänligt aktivitetsarmband

Andra funktioner är att kan se vart användaren befinner sig med den inbyggda GPS:en och även hur mycket denne rör sig. Tycker du att ditt barn rör sig dåligt? Med Garmin Bounce får du stenkoll på de dagliga aktiviteterna.

Det går även att ställa in vardagssysslor. Perfekt om du vill att barnet ska gå ut med soporna, tömma diskmaskinen eller göra läxorna vid specifika tidpunkter. När tiden är nådd så visas en indikator på skärmen med ljud och vibrationer.

En spännande detalj är att Garmin Bounce har ett unikt skolläge. När det är aktiverat så visas inga aviseringar på skärmen. Smartklockan varken vibrerar eller gör ljud ifrån sig när skolläget är aktiverat, och det kan schemaläggas mellan specifika tider för att passa skolschemat.

Lästips: Garmin Venu 2 Plus & Vivomove Sport för Android och iOS (2022)

Du kan välja att bara ansluta Bounce via bluetooth till en mobiltelefon, eller använda 4G/LTE-anslutningen. För det krävs ett mobilabonnemang specifikt för det.

Via Garmin

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.