Försvunna karaktärer i Lost Ark från Early Access – så hittar du dem

Amazon Games fixade en bugg som dolde alla karaktärer om du skapade dem under Early Access

lost ark 2022 amazon games
Foto: Amazon Games

Lost Ark är släppt och efter en kaosartad start med servrar som inte gick att nå så är spelet äntligen åtkomlig för alla igen. Eller, åtminstone nästan alla vågar vi mena, för många spelare som kört Early Access-versionen hittar inte sina karaktärer igen.

Om du har köpt Early Acess-paketen för att kunna spela tre dagar tidigare och redan skapat karaktärer i spelet (före lanseringen) så kanske du märkt att de inte längre finns i karaktärslistan. Så vart har de tagit vägen?

Den frågan har många ställt sig, och tacksamt nog har Amazon Games ett lugnande svar. Alla skapade karaktärer finns kvar.

Läs mer: Lost Ark krossar spelarrekord på Steam – innan spelet släppts

Så får du tillbaka dina karaktärer i Lost Ark

Om du har loggat in på Lost Ark och sett att alla dina karaktärer är försvunna så finns det en enkel lösning.

Du måste logga ut från spelet, installera den senaste uppdateringen på 3,82 GB och sedan logga in igen. När du valt servern som du initialt använde så finns dina karaktärer där.

Om du mot förmodan fortfarande inte kan se dina skapade karaktärer så blir det genast lite mer komplicerat. Du måste kontakta supporten för Lost Ark för att återställa dina karaktärer eftersom du drabbats av en helt annan bugg än den Amazon Games redan fixat.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.