Förhandsboka Sony DualSense Edge

Sony DualSense Edge

Nu kan du äntligen förhandsboka handkontrollen DualSense Edge. Om du är beredd att betala ett skyhögt premium-pris för det vill säga – för den här modellen är galet dyr.

Sony DualSense Edge kostar saftiga 2 799 kronor på Webhallen och de första leveranserna är inte att vänta förrän den 26 januari 2023.

Lästips: Uppdatera DualSense med Windows-verktyg – ladda ner gratis

Fördelen med DualSense Edge är att den har större grad av anpassningsbarhet. Du kan ställa in och styra kontrollen på ett betydligt bättre vis än originalkontrollen DualSense.

Men för 2 799 kronor så bör handkontrollen inte bara kunna det. Helst hade vi sett att den kunde brygga kaffe, städa hemmet och vika tvätten också. Men man kan inte få allt.

Eller som användaren ”No-face” på Webhallen uttrycker det:

För detta pris behöver den för sjutton styra upp mitt liv och min relation till min farsa.

Du får snällt nöja dig med en handkontroll som – för cirka 2 100 kronor mer än vad en DualSense-kontroll kostar – ger dig förbättrat glidskydd, utbytbart spakgrepp, fullt anpassningsbara kontrollscheman och snabbväxling mellan spelarprofiler.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.