Fitbit uppdaterar sin Android-app — förbättrat gränssnitt underlättar

fitbit android app nov 2016

Vi kanske inte tycker om aktivitetsarmbandet Fitbit Charge HR, men om det är något tillverkaren har lyckats riktigt väl med så är det sina mobila applikationer. Fitbit har kanske de bäst designade mobilapparna på marknaden och då speciellt för iOS.


Nu har även Android-appen uppdaterats för ett nytt gränssnitt, och vi gillar det skarpt. Navigationen i applikationen har blivit enklare, kontosidan har designats om och det har tillkommit en hel mängd buggfixar och prestandaändringar som ska göra applikationen snabbare.

När du skaffar en aktivitetsmätare av något slag är den fysiska enheten bara halva sanningen. Du måste komplettera med en mobil applikation av något slag för att synkronisera information till och från mätaren, och Fitbit är tillverkaren som kanske har lyckats bäst på den punkten.

Inte tillräckligt för att bara det rättfärdiga ett köp av Fitbits aktivitetsarmband, men är man redan intresserad av produkterna kan man vara säker på att mjukvaran i telefonen inte blir någon negativ upplevelse. Om man inte har otur med krascher och annat som inte Fitbit rår för.

Har du inte provat ett aktivitetsarmband tidigare så är det något vi kan rekommendera. Det, eller en sportklocka. Moderna mobiltelefoner kan också mäta din dagliga aktivitet men det är större risk att du rör dig utan telefonen än utan mätaren på handleden.


Här laddar du ner applikationen från Google Play Store. Har du redan appen installerad kommer du att få uppdateringen automatiskt via appbutiken i Android.