Fallout 76: Beta-versionen släpps i oktober

fallout-76-bethesda-helmet

Vill du testa Fallout 76 innan spelet släpps senare under 2018? I oktober får du chansen när en beta-version blir tillgänglig på PC, Xbox One och Playstation 4.


Alla som förhandsbokar Fallout 76 får en inbjudan till att testa beta-versionen. Om det är många som bokar kommer inbjudningarna att ske gradvis; exakt hur de ordningsföljden väljs vet vi inte.


Bethesda har bekräftat på sina officiella forum att de tänker börja smått och sedan gradvis öka antalet testare efterhand som den stora lanseringen närmar sig.

Vad vi vet idag är att de som köper spelet till en Xbox One får börja beta-testet för de med PC eller Playstation 4.

De som köper Fallout 76 via spelbutikerna till Xbox och Playstation, eller direkt via Bethesda eShop får sin inbjudan automatiskt utskickad när betan öppnar. Köper du spelet på annat sätt får du en kod från butiken som du registrerar hos Bethesda.

Bethesda har valt att inte svara på några frågor kring Fallout 76 eller dess innehåll. Anledningen är enkel – det ändras för mycket just nu för att utvecklaren ska kunna säga något med säkerhet.

Mer information om spelet kommer att släppas under QuakeCon den 9 till 12 augusti. Evenemanget hålls i Gaylord Texan Resort and Convention Center i Grapevine, Texas.

Fallout 76 släpps den 14 november 2018.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.