Epic Games Store har stor rea just nu (jan/feb 2022)

Många spel är prissänkta med upp till 75 procent just nu

gaming headset mouse unsplash fazly shah
Fazly Shah, Unsplash

Epic Games har släppt sin stora rea för att fira det kinesiska nyåret, och fram till den 10 februari får du upp till 75 procents rabatt på totalt 1 300 speltitlar i butiken.

Bland de stora titlarna som blivit billigare hittar vi tunga prissänkningar på Red Dead Redemption 2, Far Cry 6, Cyberpunk 2077, Spelforce III Reforced och Battlefield 2042.

Läs mer: Gratis spel på Epic Games Store – fortsätter under 2022

Andra tunga speltitlar som blivit billigare är Grand Theft Auto V, Borderlands 3 och Death Stranding. Många av spelen är prissänkta med upp till 75 procent, vilket så klart är välkommet.

Det ska sägas att Battlefield 2042 ryktas bli helt kostnadsfri under 2022. Enligt uppgift är EA så missnöjda med spelet att det kan bli ett Free-To-Play. Inte bekräftat, men kanske är det värt att avvakta med det där köpte lite till?

En annan spännande nyhet är att Cyberpunk 2077 kan få sin första (hett efterlängtade) och riktigt stora uppdatering inom kort. Steam-filerna till spelet har redan uppdaterats inför släppet och det gör spelet superaktuellt i den pågående rean.

Läs mer: Gratis spel med Epic Games stora vinterrea – här är alla spelen (2021)

Förutom att ha en rea så passar Epic Games på att ge bort gratisspel också. Just nu är Daemon X Machina gratis, fram till den 3 februari (du sparar 349 kronor). Därefter är Yooka-Laylee and the Impossible Lair gratis under en kort period.

Passa på – gratis är gott och rabatterna är stora!

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.