Eddie Murphy och Jonah Hill är tillbaka i komedin ”You People”

You People

Eddie Murphy har letat sig tillbaka till bioduken och gör det tillsammans med Jonah Hill i komedin ”You People”. Filmen visas på Netflix med premiär tidigt under 2023 – och vi kan räkna med riktigt galna upptåg med tanke på vilka som spelar i huvudrollerna.

Filmen handlar om hur Jonah Hill förälskar sig i Eddie Murphys dotter och gör allt för att vinna svärföräldrarnas hjärtan – och för att bli accepterad. Eftersom det här är en komedi och Eddie Murphy är med i filmen så går så klart inget enligt Jonah Hills plan.


Förutom de två stjärnorna i huvudrollerna så hittar vi flera andra, kända namn från filmindustrin. Bland annat David Duchovny (Arkiv X), Julia Louis-Dreyfus (Seinfeld) och Nia Long (Big Mommas hus).

You People har premiär på Netflix den 27 januari. Bara några veckor efter att en annan storfilm har premiär, nämligen The Pale Blue Eye med Christian Bale och Harry Edward Melling (Dudley i Harry Potter-filmerna) i huvudrollerna.

Både Eddie Murphy och Jonah Hill har varit relativt osynliga de senaste åren, med några få undantag. Murphys senaste film var ”En prins i New York 2” från 2021 och Jonah Hill visade framfötterna i ”Don’t Look Up” från samma år.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.