Diablo IV: Nu kan du anmäla dig som beta-testare hos Blizzard

Diablo 4

Om du är taggad på att få spela Diablo VI så kan du få chansen att testa storspelet redan innan det släpps. Blizzard har öppnat sidan för anmälningar till att bli beta-testare – om du godkäns så kan du få prova Diablo VI på PC, Xbox Series X/S eller Playstation 5.

Tidigare var spelet även planerat att släppas på Xbox One och Playstation 4. Just nu verkar det dock som att de äldre plattformarna inte stöds. Det är något vi faktiskt ställer oss bakom eftersom det gör att Blizzard inte måste försöka optimera för både gammal och ny hårdvara (Cyberpunk 2077 någon?).

Har Diablo IV mikrotransaktioner?

För att kunna delta i beta-testet så krävs att du uppfyller några krav. Till att börja med måste du ha ett Blizzard-konto och vara inloggad på detta när du anmäler dig till beta-testet. Du måste också vara 18 år eller äldre. Och inte minst så måste du har en hel del tur också.

Blizzard bestämmer vilka som får vara med i beta-testet och ingen mer än de på spelstudion vet hur de väljer alla de lyckliga testarna.

Du måste också vara medveten om att beta-test är precis vad det låter som. Du får chansen att prova ofärdig mjukvara vilket betyder två saker Det första är att spelet inte är färdigt vilket

För en chans att delta så går du till denna sida och klickar på den blodröda knappen ”PRE-REGISTER”.

Sen är det bara att vänta och hoppas på att du får vara med och spela.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.