”Den stora fotbollsfilmen” – animerad Zlatan Ibrahimović på Netflix

Den stora fotbollsfilmen
Foto: Netflix

Zlatan Ibrahimović gör debut som animerade fotbollshjälte på Netflix i filmen ”Den stora fotbollsfilmen”. Och där får vi se en Zlatan som är sällsynt dålig på att få med sig fotbollen på planen.

Den stora fotbollsfilmen heter egentligen ”The Soccer Football Movie” på engelska och handlar om fyra fotbollsentusiaster som måste samarbeta för att hjälpa sina fotbollsidoler att få tillbaka sina talanger igen.

Det är nämligen en ondskefull forskare som har stulit fotbollshjältarnas förmåga att spela fotboll.

Filmtips: Streama Havsmonstret – här strömmar du filmen

Den första, korta teasern till filmen visar hur en animerad Zlatan Ibrahimović interagerar med den amerikanska fotbollsspelaren och VM-guldmedaljören Megan Rapinoe.

Den stora fotbollsfilmen är inte den enda filmen där vi kan se Zlatan Ibrahimović. Tidigare i mars så kunde vi se hans biografi ”Jag är Zlatan” som hade premiär på svenska biografer. Och inom kort finns han även att se i filmen ”Asterix & Obelix: I drakens rike”.

Den stora fotbollsfilmen släpps på Netflix den 9 november. 

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.