Då släpps nya IKEA Symfonisk (Andra generationens)

ikea symfonisk gen2 lackt 2021

IKEA Symfonisk har presenterats i en ny och förbättrad version. Smarthögtalaren som utvecklats i samarbete med Sonos har redan släppts på utvalda marknader, men i Sverige dröjer det lite till.

Men tacksamt nog behöver du inte vänta speciellt längre. Redan den 11 november släpps nya IKEA Symfonisk i din lokala IKEA-butik.

Läs mer: Nya IKEA Symfonisk har läckt – har bytbar lampskärm

De stora nyheterna med andra generationens IKEA Symfonisk är att smarthögtalaren har fått en ny design med lampskärm som kan bytas.

Det är har alltså blivit enklare att göra IKEA Symfonisk lite mer personlig för exempelvis vardagsrummet eller köket. Och så klart ingår högtalaren i basen, hur du än gör.

IKEA har släppt många spännande prylar under det senaste året. Bland annat en laddningsplatta för bordet, luftrenaren Starkvind, luftkvalitetsmätaren Vindriktning och mycket mer.

Läs mer: IKEA Sjömärke: Ladda mobilen trådlöst genom bordsskivan

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.