Då släpps Black Adam på HBO Max

Black Adam

Black Adam kommer till HBO Max och kan strömmas på filmtjänsten redan i december. Det avsöljar Dwayne ”The Rock” Johnson som även säger att filmen är nära att tjäna pengar. Nyheten kommer kort efter ryktet att Black Adam kan kosta filmbolaget hundratals miljoner kronor.

Faktum är att ryktet om den finansiella situationen har varit så kraftfullt och ihållande att både Dwayne Johnson och Warner Bros har gått ut med motsägande uppgifter. I ett meddelande på Twitter säger Dwayne Johnson att filmen kan dra in en vinst mellan 52 och 72 miljoner dollar.

Hittills har filmen dragit in 400 miljoner dollar, vilket är snäppet vassare än Captain America som totalt drog in 370 miljoner dollar. Och mer kommer det att bli. När HBO Max börjar strömma filmen så lär intäkterna öka ytterligare.

Den 16 december har Black Adam premiär på HBO Max och kan ses av alla prenumeranter på filmtjänsten.

Innan du ser filmen så rekommenderar vi att du kollar den senaste trailern för Black Adam. Då får du en känsla av hur bra (eller dålig) filmen är och om det är något för dig. Räkna med rejäla mängder action och en Dwayne Johnson som vi inte är vana att se i en antihjälteroll.

Via Gamespot

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.