Cyberpunk 2077 uppdaterad till version 1.21 – många småfixar

28 buggfixar för olika uppdrag och flera andra optimeringar

cyberpunk 2077 illustration 2021

CD Projekt Red har släppt en mindre uppdatering till Cyberpunk 2077. Med version 1.21 får du 28 buggfixar för uppdrag och spelvärlden och en rad andra grafiska- och gränssnittsfixar.

Det handlar inte om några spelstoppande buggar som fixat. Inte heller kan du vänta dig en rejäl prestandaskjuts på din gamla Xbox- eller Playstation-konsol.

Lästips: Hackare har sålt källkoden bakom Cyberpunk 2077 och The Witcher 3

Istället handlar version 1.21 om att forsätta bli av med alla irriterande småbuggar som stör spelet.

Bland annat har CD Projekt Red fixat flera saker som krånglat i uppdraget Down on the Street. Även uppdraget Big in Japan har fått flera fixar och justeringar.


Med version 1.21 bör poliser inte manifistera sig ur tomma luften bakom dig när du står på ett tak och är du i vatten bör stegar fungera korrekt igen så du kommer upp igen.

Andra detaljer från ändringsloggen är att CD Projekt Red har fixat med hur kläder syns på datorstyrda karaktärer och även optimerat hur Johnny visar sig i olika uppdrag.

Skanner-gränssnittet har blivit lite renare och snyggare, spelet bör inte krascha lika ofta på grund av minnesproblem och spelstudion löste ett problem med visning av korrekt språk.

Överlag en trevlig så kallad hotfix med små fixar och optimeringar alltså. Du kan läsa hela ändringsloggen här på officiella webbsajten.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.