Cyberpunk 2077 Update 2.1 släpps den 5 december

cyberpunk 2077 illustration 2021

En stor uppdatering till Cyberpunk 2077 för med sig stora förbättringar. Bland annat en futuristisk tunnelbana så att du kan åka runt i staden, förbättrade boss-strider och du kan lyssna på radio även när du är utanför ett fordon.

Tunnelbanan består av fem linjer som sträcker sig över hela staden. Du har 19 hållplatser för att hoppa på och av tunnelbanetåget. Du får tillgång till tunnelbanan efter att V har fått ett meddelande från NCART. Du måste ha tagit dig en viss bit in i berättelsen alltså.

CD Project Red introducerar även nya bilar. Om du har kört ett bil- eller motorcykelrace kan du nu spela upp det i efterhand – samt använda kastknivar (på motorcykel) mot dina medtävlande.

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition
Ultimate Edition släpps för dig som inte skaffat spelet än. Här ingår allt!

När du möter karaktären Adam Smasher får du räkna med att han ger en mycket tuffare kamp än sist du mötte honom (om du spelar om Cyberpunk 2077). Den här bossen är redan tuff att möta, men nu är det ännu svårare då han anpassar sig mer efter din spelstil och använder sina förmågor oftare. Du är varnad.

Cyberpunk 2077 fick en enorm uppdatering med Update 2.0 tidigare under 2023. Den gav mängder av kvalitetsförbättringar och optimeringar som gjorde spelet omspelningsbart för alla som redan klarat det en eller två gånger.

Både Update 2.0 och Update 2.1 är helt kostnadsfria att ladda ner. Så länge du äger Cyberpunk 2077 så är de tillgängliga som gratis nedladdningar från alla plattformar där spelet finns. Du måste inte äga Phantom Liberty för att använda uppdateringarna.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.